Logo Partidul Social Democrat
FacebookFacebook hover
InstagramInstagram hover
YoutubeYoutube hover
TelegramTelegram hover
TwitterTwitter hover
Search Content
Search Content

Respect pentru cluj

Vasile Dîncu
SENATOR
VASILE DÎNCU

Vasile Dîncu este de profesie sociolog, cu o bogată carieră didactică și de cercetare în domeniul științelor sociale și în publicistică. A urmat Facultatea de Istorie și Filosofie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca unde a obținut doctoratul în sociologie. Și-a început cariera didactică la Liceul Teoretic „Dimitrie Leonida” din județul Hunedoara pe care a continuat-o în calitate de cadru didactic la universități de prestigiu din țara noastră: Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Universitatea București, Academia Națională de Informații Mihai Viteazu. Sociologia opiniei publice, sociologia mass media și a comunicării de masă, securitate și gestiunea riscurilor, cultură și instituții sau cercetarea relațiilor interetnice sunt doar câteva dintre domeniile de expertiză pe care și-a focusat cercetările pe parcursul activității universitare.

Patriciu Achimaș-Cadariu
DEPUTAT
PATRICIU ACHIMAȘ CADARIU

Prof. Dr. Patriciu Achimaș-Cadariu, medic primar, supraspecializare ginecologie oncologică și chirurgie oncologică, doctor în științe medicale, cu o bogată activitate profesională, didactică și de cercetare. Deputat ales în circumscripția electorală nr. 13 Cluj, validat în 21 decembrie 2020. Formațiunea politică: PSD – Partidul Social Democrat. Secretar al Comisiei Permanente pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților. Membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre.

Contact

  • Adresă
  • Telefon
  • Email

Un parteneriat solid

Pes Activists

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii, vizitați Politica de Confidențialitate.